Kategorier
Uncategorized

Crispy Chilli Tofu

Denne retten er super digg – og veldig sunn. Lages på under 15 min:)

Estimert for 2 porsjoner.

Ingredienser:

1 pakke Tofu

1/2 Teskje maizena

1/2 teskje salt

1/2 hvitløk

Pak choi

1/2 pakke rensede edamame bønner

1/2 paprika

Til sausen:

Siracha, soyasaus, risvineddik og maple sirup/sukker.

Fremgangsmåte:

Del opp tofu i terninger, dryss så over 1/2 tskje maizena og 1/2 skje salt. Stek tofuen så på høy varme i vegetabilsk olje (vanlig olivenolje funker også) til bitene blir gylne i fargen. Legg så tofuen til side, og lag saus av Sriracha, soyasaus, risvineddik og maple sirup/sukker. Oppi samme panne fres et hvitløksfedd med olje, og hiv så sausen i pannen. Så lar du den koke i et lite minutt til du så legger oppi tofu bitene og vender den i sausen.

Du kan velge om du vil ha med tilbehør, men jeg elsker å blande det med pak choi, edamame bønner og paprika – og steke det i pannen med soyasaus, revet ingefær og litt risvineddik.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *