Kategorier
Tips og triks

3 krydder som funker til alt!

Utvalget av krydder i butikkhyllene har blitt ekstremt stort – derfor er det lurt å vite om noen krydder som fungerer til nærmest alt. Her er tre tips!

1. Timian
Timian er en urte som har kraftig og aromatisk smak. Timian kan kjøpes som ferske urter, men er også tilgjengelig som krydder – og det kan brukes til så og si alt. Urten kan minne litt om det mer kjente krydderet Oregano, men fungerer mye bedre i et bredere spekter. Timian fungerer ypperlig til alt fra Pizza og pasta, til kjøtt og fisk.

2. Chilikrydder
For alle som er glad i litt ekstra «spice» vil det være essensielt med et godt chilikrydder i krydderhyllen! Chilikrydder fungerer til så og si all type mat – og hjelper med å piffe opp matretter. Det legger også til en ekstra dimensjon til matretter med mye smak!

3. Karri
Karriblanding er et smaksrikt krydder som ble laget for at man på rask og enkel måte kunne lage mat med indisk preg. Krydderet er perfekt til all slags type kjøtt, og gjør seg også svært godt til et bredt utvalg sauser og tilbehør. Karri er en sammensetting av flere kjente kryddere, og i tillegg til å kunne skilte med fantastisk smak inneholder krydderet også blant annet A-, C-, B- og E-vitaminer, kalsium, jern, fosfor, magnesium og kopper!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *