Denne retten er super digg – og veldig sunn. Lages på under 15 min:)
Estimert for 2 porsjoner.
Ingredienser:
1 pakke Tofu
1/2 Teskje maizena
1/2 teskje salt
1/2 hvitløk
Pak choi
1/2 pakke rensede edamame bønner
1/2 paprika
Til sausen:
Siracha, soyasaus, risvineddik og maple sirup/sukker.
Fremgangsmåte:
Del opp tofu i terninger, dryss så over 1/2 tskje maizena og 1/2 skje salt. Stek tofuen så på høy varme i vegetabilsk olje (vanlig olivenolje funker også) til bitene blir gylne i fargen. Legg så tofuen til side, og lag saus av Sriracha, soyasaus, risvineddik og maple sirup/sukker. Oppi samme panne fres et hvitløksfedd med olje, og hiv så sausen i pannen. Så lar du den koke i et lite minutt til du så legger oppi tofu bitene og vender den i sausen.
Du kan velge om du vil ha med tilbehør, men jeg elsker å blande det med pak choi, edamame bønner og paprika – og steke det i pannen med soyasaus, revet ingefær og litt risvineddik.