Denne enkle og litt sunnere carbonaraen kan du slenge sammen raskt og du trenger ikke mange ingrediensene, men den er så god!
Ingredienser til cirka 3 porsjoner:
3 egg
Parmesan
En pakke bacon
Halv pakke erter
1/2 gul løk
2 fedd hvitløk
Pasta
Slik gjør du:
- Brun den hakkede løken og hvitløken i en stekepanne, tilsett hakket bacon etterhvert i pannen og stek til det blir crispy.
- Visp eggene og ønsket mengde parmesan sammen.
- Kok pastaen etter anvisning på pakken, tilsett erte i pastavannet cirka 1 minutt før pastaen er ferdig.
- Hell av pastavannet og sett platen på svak varme. Tilsett løken, hvitløken og baconet i kjelen og rør sammen.
- Hell så egge- og parmesan blandingen over i kjelen og rør alt godt sammen.
- Juster gjerne temperaturen, men husk å røre hele tiden og ikke la det bli eggerøre!
- Server gjerne med litt persille og et parmesandryss over!
Bon apetit!