Kategorier
Cheat Day

Lefserull

Perfekt som helgesnack eller til tapasbordet!

Processed with VSCO with g6 preset

Ingredienser:

  • 6 Tortillalefser
  • Ruccula
  • 200 gram kremost av ditt ønske
  • 300 gram skivet spekeskinke
    – Eller 300 gram røykelaks hvis det heller foretrekkes
  • Litt salt og pepper

Smør kremost utover den ene siden av lefsene og krydre med litt salt og pepper. Legg så en håndfull ruculla-salat og topp med spekeskinke. Rull lefsen stramt sammen, og kutt opp i like store stykker.

Lager du lefserullene dagen før, så kan du vente med å kutte dem opp til rett før de skal serveres! Lefsene kan dekkes med plastfolie og ligge i kjøleskapet, husk og ta de ut en time før servering slik at de blir smaksfulle og myke til servering.

Bon appétit, og god helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *